Gothia Styrteknik letar alltid efter duktiga och ambitiösa medarbetare

Gothia Styrteknik AB utför kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla. 

Detta utförs av landets skönaste, gladaste och mest drivna personal! Vi är ett ungt och frodande företag med höga ambitioner och stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill bli en del av vår familj.

Elektriker och nyutbildade lärlingar

Är det här du?
• Bäst på Göteborgsskämt
• Vill kunna vara dig själv på din arbetsplats
• Allmänt grym
• Vill jobba som elektriker
• Vill jobba på Sveriges bästa företag

Ja men då har du kommit rätt serrö!

Som behörig elinstallatör utför vi alla typer av elinstallationer i privata bostäder och offentliga byggnader. Vi har ett blandat klientel av fastighetsägare, byggentreprenörer, ventilationsentreprenörer och VVS-entreprenörer. Vårt kontor är beläget i Partille men uppdragen sker runt om i Göteborg och grannkommunerna.

Vad vi söker:
Vi söker nu dig som är riktigt taggad på att byta miljö och arbeta på en arbetsplats med roliga och varierande arbetsuppgifter.

Du som söker är:
- utbildad elektriker med några års erfarenhet i bagaget, gärna inom service.
- Meriterande är om du har erfarenhet av styr- och reglerinstallationer.
- du har en avslutad el-teknisk utbildning. Redo att starta som lärling.

Förutom att du är en glad och framåt person drivs du av att ständigt göra ett bra arbete där kunden alltid är i ditt fokus. Du har ett öga för att kunna se kundens behov och du gör ditt allt för att kunden ska bli så nöjd som möjligt. Som elektriker kommer du åka runt i Göteborg med omnejd, ofta på egen hand, därför är det viktigt att du är en driven person som kan arbeta självständigt. När du inte arbetar självständigt arbetar du med någon från vår familj och därför ser vi att du har lätt för att kommunicera och gillar att arbeta tillsammans med andra. Utöver detta är du självfallet mycket tekniskt intresserad samt att du har god datorvana och kunskap om el-dokumentation. Är du lärling så kommer du hänga på någon av våra mest erfarna elektriker.

Anställning
• Heltid

• Månadslön
• Kollektivavtal enligt Elektrikerförbundets
• B-körkort är ett krav för att kunna ta sig mellan uppdragen.

Din ansökan sänder du till Anna Kettisen: anna@gothiastyrteknik.se