Vi söker:

Elektriker och ledande montörer

Gothia Styrteknik AB utför kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla. Sedan tre år tillbaka upprättar vi även ritningar i CAD samt bygger apparatskåp för styr- och regleranläggningar.

Som behörig elinstallatör utför vi alla typer av elinstallationer i privata bostäder och offentliga byggnader. Våra kunder är fastighetsägare, byggentreprenörer, ventilationsentreprenörer och VVS-entreprenörer. Företaget ligger i Partille och vi har våra entreprenader och servicearbeten i Göteborg och grannkommuner. Vi är ett ungt företag med låg medelålder, höga ambitioner, stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. I dag är vi 22 i teamet.

Vi kan erbjuda varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete och frihet under ansvar. Vi erbjuder månadslön och anställning enligt Elektrikerförbundets kollektivavtal, samt goda möjligheter att utvecklas inom Gothia Styrteknik AB.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har några års erfarenhet som elektriker, fördelaktigt inom service. Du arbetar självständigt och det är meriterande om du har erfarenhet av styr- och reglerinstallationer. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Du vill utveckla dina kunskaper. Du har lätt för att förstå kundens behov och kommer arbeta i vårt arbetsteam. Därför är det viktigt att du är både samarbetsvillig, självgående, har lätt att kommunicera och stor förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Du har god datorvana och kunskap om el-dokumentation.

Du har en avslutad el-teknisk utbildning och är ECY-certifierad. Du har alltså gjort klart din lärlingstid och är minst 2-årsmontör. Det är meriterande om du innehar följande: utbildning för lift och sele samt HLR-utbildning.

Rekrytering sker löpande.


 

Vi söker:

Elkonstruktör och apparatskåpsbyggare

Gothia Styrteknik AB utför kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla. Sedan tre år tillbaka upprättar vi ritningar i CAD samt bygger apparatskåp för styr- och regleranläggningar.

Som behörig elinstallatör utför vi alla typer av elinstallationer i privata bostäder och offentliga byggnader. Våra kunder är fastighetsägare, byggentreprenörer, ventilationsentreprenörer och VVS-entreprenörer. Företaget ligger i Partille där vi har vårt kontor och apparatskåpsverkstad. Vi är ett ungt företag med låg medelålder, höga ambitioner, stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. I dag är vi 22 i teamet.

Vi kan erbjuda varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Uppdragen är omväxlande och varierande. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete och frihet under ansvar. Vi erbjuder månadslön och anställning enligt tjänstemannaavtalet, samt goda möjligheter att utvecklas inom Gothia Styrteknik AB.

Vi söker dig som har utbildning inom el- och fastighetsautomation och har några års erfarenhet som elkonstruktör. Du arbetar självständigt och det är meriterande om du har erfarenhet av Elpro CAD och byggnation av apparatskåp.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Du vill utveckla dina kunskaper. Du har lätt för att förstå kundens behov och kommer arbeta i vårt arbetsteam. Därför är det viktigt att du är både samarbetsvillig, självgående, har lätt att kommunicera och stor förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

Rekrytering sker löpande.


 

För vidare information om oss och tjänsterna ovan, kontakta vår personalchef Anna Kettisen, tel 0733-339 935.

Din ansökan sänder du till: anna.kettisen@gothiastyrteknik.se